Over Wout in twee zinnen.

Enthousiast en nieuwsgierig, maar vooral benieuwd naar jouw verhaal. Daar kom ik graag achter via een mooi en oprecht gesprek.

Koffie?
Business woman in digital agency
Businessman in digital agency

Wie is Wout Fassbender?

Freelance Journalist

Het in gesprek gaan met mensen maakt dit werk zo mooi.

Lees meer!

Tekstschrijver

Ik denk graag met u mee om met het proces te begeleiden en een passend, duidelijk en eerlijk verhaal op papier te krijgen.

Lees meer!

Podcast

Ik help graag mee met de uitwerking van jouw idee en schuif daarna graag bij de gast(en) aan om het onderwerp te bespreken.

Lees meer!

Bedrijfsvideo

Liever het verhaal op beeld in plaats van papier?

Lees meer!
Ondanks de ervaring die ik inmiddels heb opgedaan, sta ik voor mijn gevoel nog altijd pas aan het begin van mijn carrière als freelance journalist en tekstschrijver. Ik heb een EK en WK hockey mogen verslaan voor het Algemeen Dagblad, ik ben clubwatcher van Excelsior Rotterdam en TOP Oss en ga regelmatig voor Ode aan de Zorg op pad om de mooiste verhalen over de zorg te maken.

Toch valt er nog heel veel te leren en te verbeteren. Zoals sporters ambities hebben om het hoogst haalbare te bereiken, zo heb ik dat ook als sportjournalist: verslag doen van de Olympische Spelen.

Je raadt het al: in de sport ligt mijn ambitie, maar ook over de gezondheidszorg schrijf ik graag. Verhalen over zzp’ers in de zorg, over de band tussen cliënten en hun begeleider of een zorginstelling met een bijzonder verhaal. Daar ga ik graag voor op pad.

Ook over andere thema's schrijf ik graag. In mijn ogen heeft ieder mens een bijzonder verhaal te vertellen, waar ik graag achter wil komen.
Digital agency team
"Ik vind het belangrijk om een goede band op te bouwen met de mensen die ik spreek. Dat maakt de verhalen beter, oprechter en mooier." 
Digital agency team
Wat maakt mijn werk nu zo leuk? Het op pad gaan, mensen interviewen. Het verhaal áchter de persoon, daar ben ik benieuwd naar. Of dat nu ontroert, opvrolijkt of choqueert.

De journalistiek is en blijft mensenwerk. Daarom vind ik het belangrijk om een goede band op te bouwen met de mensen die ik spreek. Dat maakt de verhalen beter, oprechter en mooier.

Zo: nu weet je een beetje wie ik ben en wat ik leuk vind. Nu ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Kijk gerust eens rond. Koffie? Wie weet komt er nog een mooie samenwerking uit, want er valt nog zoveel te schrijven.

Ik werk samen met

Het logo van DPG Media, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van PIDZ, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Van Maerlant, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van SureCare, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van SureCare, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Ode aan de Zorg, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Plateau, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Pixel Moods, samenwerkingspartner video van Fassbender Media

Wat zeggen opdrachtgevers over mij?

Digital agency team member

Vanuit PIDZ werken we structureel samen met Wout om onze content vorm en inhoud te geven. Deze samenwerking is heel prettig. Wout denkt proactief met ons mee, is helder en duidelijk in zijn communicatie, komt afspraken na en niet onbelangrijk: zijn werk is van goede kwaliteit!

Tom Lemmens, PIDZ

Digital agency team member

Wout reageert en communiceert snel, werkt adequaat en heeft een prettig leesbare stijl van schrijven. Het sterke van hem is het persoonlijke wat hij in zijn verhalen weet weer te geven.

Rob Slaats, Van Maerlant

Digital agency team member

Wout weet de juiste toon altijd te zetten.

Petri Willems, Plateau Eindhoven

Digital agency team member

Wout is een fijne interviewer en fijne schrijver. Het resultaat is een genot om te horen via je ogen.

Vincent van Lierop, ZEGO

Hoe kan ik jou helpen?

Samen gaan wij in gesprek om te kijken naar jouw wensen.

Creative Direction door: