Wout als freelance journalist in twee zinnen.

Het liefst ga ik op pad voor dat bijzondere verhaal. Mensen interviewen en dat gesprek opschrijven, maakt freelance journalist zijn zo mooi.

Koffie?
Business woman in digital agency
Businessman in digital agency

Waarom Fassbender Media als freelance journalist?

Digital agency team
Het allermooiste aan verhalen maken, is de persoonlijke insteek. Die kant maakt verhalen bijzonder. Over welk onderwerp het ook mag gaan: als freelance journalist verdiep mij er graag in, want er valt nog zoveel te schrijven. Of dat nu gaat over de gezondheidszorg, sport, financiële sector of een ander thema: iedereen heeft een verhaal te vertellen. Dat schrijf ik graag op.

Portfolio

Sinds juli 2015 heb ik al veel mooie en bijzondere verhalen voor verschillende opdrachtgevers mogen maken. Hieronder een kleine greep uit mijn portfolio.

Stichting Zorgmakers wil met meer humor en lol de zorg verbeteren
Ervaringskennis zorgprofessionals van waarde voor ggz-cliënt
Zorgbeveiligers meerwaarde voor Teylingereind: 'Nog niet gedacht: die past hier niet helemaal'

Eva Drummond-De Goede over haar terugkeer bij Oranje.Technisch directeur Linton Posthumus van TOP Oss.Technisch directeur Linton Posthumus van TOP Oss.Jeroen Hertzberger over zijn aanstaande records als all time topscorer.Arthur Zagré over zijn tijd bij PSG.
Digital agency team

Brandbook PIDZ

Voor PIDZ schrijf ik regelmatig verhalen voor de Kennisbank. Dit zijn artikelen gericht op thema's die belangrijk zijn voor zzp'ers in de zorg en zorginstellingen.
Kennisbank PIDZ

Website Plateau Eindhoven – netwerkvereniging voor zakelijke dienstverlening

Door Plateau Eindhoven, een netwerkvereniging voor de zakelijke dienstverlening, ben ik als tekstschrijver benaderd om de leden te portretteren in een klein interview waarin centraal staat wat zij voor werk doen, belangrijk vinden en waarom zij lid zijn geworden van Plateau. Daarnaast kwam ook het verzoek om de websiteteksten te schrijven, inclusief SEO.
Website Plateau
Het logo van Plateau Eindhoven, netwerk voor zakelijke dienstverlening

Wij-krant PIDZ

Voor PIDZ mocht ik ieder kwartaal een krant maken met verhalen uit en over de zorg. Een van de mooiste opdrachten die ik als freelance journalist heb mogen doen. De vormgeving is gedaan door viaStory.
Wij-krant PIDZ

Ik werk samen met

Het logo van DPG Media, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van PIDZ, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Van Maerlant, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van SureCare, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van SureCare, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Ode aan de Zorg, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Plateau, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Pixel Moods, samenwerkingspartner video van Fassbender Media

Wat zeggen opdrachtgevers over mij?

Digital agency team member

Vanuit PIDZ werken we structureel samen met Wout om onze content vorm en inhoud te geven. Deze samenwerking is heel prettig. Wout denkt proactief met ons mee, is helder en duidelijk in zijn communicatie, komt afspraken na en niet onbelangrijk: zijn werk is van goede kwaliteit!

Tom Lemmens, PIDZ

Digital agency team member

Wout reageert en communiceert snel, werkt adequaat en heeft een prettig leesbare stijl van schrijven. Het sterke van hem is het persoonlijke wat hij in zijn verhalen weet weer te geven.

Rob Slaats, Van Maerlant

Digital agency team member

Wout weet de juiste toon altijd te zetten.

Petri Willems, Plateau Eindhoven

Digital agency team member

Wout is een fijne interviewer en fijne schrijver. Het resultaat is een genot om te horen via je ogen.

Vincent van Lierop, ZEGO

Hoe kan ik jou helpen?

Samen gaan wij in gesprek om te kijken naar jouw wensen.

Creative Direction door: