Mijzelf als freelance journalist beschreven in twee zinnen.

Ik ga graag op pad voor dat bijzondere verhaal. Met mensen open en eerlijk het gesprek gaan, maakt mijn werk leuk en uitdagend.

Koffie?
Business woman in digital agency
Businessman in digital agency

Waarom Fassbender Media als freelance journalist?

Digital agency team
Het in gesprek gaan met mensen maakt mijn werk als freelance journalist leuk en vooral mooi. Ik belicht het liefst de persoonlijke kant van het verhaal. Daar ligt mijn passie als freelance journalist.

Over welk onderwerp het ook mag gaan: ik duik er graag met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid bovenop. Er valt in mijn ogen nog zoveel te schrijven. Of dat nu gaat over de gezondheidszorg, sport, financiële sector of een ander thema: iedereen heeft een verhaal te vertellen. En daar wil ik graag achterkomen.

Portfolio

Sinds juli 2015 heb ik al veel mooie en bijzondere verhalen voor verschillende opdrachtgevers mogen maken. Hieronder een kleine greep uit mijn portfolio.

Bij Max Raeven draaide alles om voetbal: nu zorgt hij voor kwetsbare jongeren
Bouwvakkers trotseren weer en wind bij bouw Van Maerlant
Begeleider Piet Broenland gebruikt turbulent verleden om cliënten te helpen
Inzet Qrabblaar Iris voltreffer voor UN1EK

Afscheidsinterview met Jeroen Delmée van HC TilburgVerslag van het allesbeslissende duel om promotie naar de hoofdklasse tussen HC Tilburg en Oranje-Rood in Brabants Dagblad.Eva de Goede keert op het WK in Amstelveen terug van een zware blessureSjoerd Marijne is als halfgod teruggekeerd uit IndiaInterview met Ireen van den Assem over het misgelopen olympisch goudVerhaal over hockeysters Oranje die bouwen aan een gezondere toekomst mét prijzenInterview met Ireen van den Assem over het misgelopen olympisch goud

Wij-krant PIDZ

Voor PIDZ mocht ik ieder kwartaal een krant maken met verhalen uit en over de zorg. Een van de mooiste opdrachten die ik als freelance journalist heb mogen doen. De vormgeving is gedaan door viaStory.
Wij-krant PIDZ

Ik werk samen met

Het logo van DPG Media, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van PIDZ, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Van Maerlant, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van SureCare, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van SureCare, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Ode aan de Zorg, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Plateau, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Pixel Moods, samenwerkingspartner video van Fassbender Media

Wat zeggen opdrachtgevers over mij?

Digital agency team member

Vanuit PIDZ werken we structureel samen met Wout om onze content vorm en inhoud te geven. Deze samenwerking is heel prettig. Wout denkt proactief met ons mee, is helder en duidelijk in zijn communicatie, komt afspraken na en niet onbelangrijk: zijn werk is van goede kwaliteit!

Tom Lemmens, PIDZ

Digital agency team member

Wout reageert en communiceert snel, werkt adequaat en heeft een prettig leesbare stijl van schrijven. Het sterke van hem is het persoonlijke wat hij in zijn verhalen weet weer te geven.

Rob Slaats, Van Maerlant

Hoe kan ik jou helpen?

Samen gaan wij in gesprek om te kijken naar jouw wensen.

Creative Direction door: