Waarom Wout als tekstschrijver?

Gedegen onderzoek en dan tikken. Zo werk ik als tekstschrijver om een artikel op basis van een zoekwoord, ofwel SEO, te maken.

Koffie?
Business woman in digital agency
Businessman in digital agency

Waarom Fassbender Media als tekstschrijver

Om te beginnen: reclameteksten schrijf ik niet. Wat ik wel doe: artikelen schrijven op basis van zoekwoordoptimalisatie, ofwel SEO. Daar heb ik inmiddels ook ervaring mee. Om mijzelf daarin te verbeteren, heb ik een cursus Schrijven voor Google afgerond.

Freelance Journalist

Het in gesprek gaan met mensen maakt dit werk zo mooi.

Lees meer!

Tekstschrijver

Ik denk graag met u mee om met het proces te begeleiden en een passend, duidelijk en eerlijk verhaal op papier te krijgen.

Lees meer!

Podcast

Ik help graag mee met de uitwerking van jouw idee en schuif daarna graag bij de gast(en) aan om het onderwerp te bespreken.

Lees meer!

Bedrijfsvideo

Liever het verhaal op beeld in plaats van papier?

Lees meer!

Website Plateau Eindhoven – netwerkvereniging voor zakelijke dienstverlening

Door Plateau Eindhoven, een netwerkvereniging voor de zakelijke dienstverlening, ben ik als tekstschrijver ingezet om de leden te interviewen en om te teksten te schrijven voor de nieuwe website, inclusief SEO.
Website Plateau
Het logo van Plateau Eindhoven, netwerk voor zakelijke dienstverlening
Digital agency team

Kennisbankartikelen PIDZ

Voor PIDZ schrijf ik regelmatig teksten voor de Kennisbank. Dit zijn SEO-artikelen gericht op één zoekwoord en thema's die belangrijk zijn voor zzp'ers in de zorg en zorginstellingen.
Kennisbank PIDZ

Cursus als tekstschrijver | Schrijven voor Google

In november 2021 heb ik bij de Nederlandse Verenging van Journalisten de cursus Schrijven voor Google gevolgd bij Geert Poort. Via zijn online training heb ik de basisbeginselen geleerd van deze manier van schrijven.
Digital agency team

Ik werken samen met

Het logo van DPG Media, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van PIDZ, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Van Maerlant, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van SureCare, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van SureCare, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Ode aan de Zorg, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Plateau, opdrachtgever Fassbender MediaHet logo van Pixel Moods, samenwerkingspartner video van Fassbender Media

Wat zeggen opdrachtgevers over mij?

Digital agency team member

Vanuit PIDZ werken we structureel samen met Wout om onze content vorm en inhoud te geven. Deze samenwerking is heel prettig. Wout denkt proactief met ons mee, is helder en duidelijk in zijn communicatie, komt afspraken na en niet onbelangrijk: zijn werk is van goede kwaliteit!

Tom Lemmens, PIDZ

Digital agency team member

Wout reageert en communiceert snel, werkt adequaat en heeft een prettig leesbare stijl van schrijven. Het sterke van hem is het persoonlijke wat hij in zijn verhalen weet weer te geven.

Rob Slaats, Van Maerlant

Digital agency team member

Wout weet de juiste toon altijd te zetten.

Petri Willems, Plateau Eindhoven

Digital agency team member

Wout is een fijne interviewer en fijne schrijver. Het resultaat is een genot om te horen via je ogen.

Vincent van Lierop, ZEGO

Hoe kan ik jou helpen?

Samen gaan wij in gesprek om te kijken naar jouw wensen.

Creative Direction door: