Als tekstschrijver in twee zinnen.

Dieper in de materie duiken, eventueel interviewen en het begrijpelijk opschrijven op basis van zoekwoordoptimalisatie, ofwel SEO.

Koffie?
Business woman in digital agency
Businessman in digital agency

Waarom Fassbender Media als tekstschrijver

In mijn jaren als zelfstandige heb ik ook ervaring opgedaan met het schrijven van teksten voor brochures en websites. Verhalen op basis van zoekwoordoptimalisatie, SEO, behoren ook tot de mogelijkheden. Reclameteksten schrijf ik niet. Het verhaal is oprecht en eerlijk.

Freelance Journalist

Het in gesprek gaan met mensen maakt dit werk zo mooi.

Lees meer!

Tekstschrijver

Ik denk graag met u mee om met het proces te begeleiden en een passend, duidelijk en eerlijk verhaal op papier te krijgen.

Lees meer!

Podcast

Ik help graag mee met de uitwerking van jouw idee en schuif daarna graag bij de gast(en) aan om het onderwerp te bespreken.

Lees meer!

Bedrijfsvideo

Liever het verhaal op beeld in plaats van papier?

Lees meer!

Website Plateau Eindhoven – netwerkvereniging voor zakelijke dienstverlening

Door Plateau Eindhoven, een netwerkvereniging voor de zakelijke dienstverlening, ben ik als tekstschrijver ingezet om de leden te portretteren. Hierin staat centraal wat zij voor werk doen, belangrijk vinden en waarom zij lid zijn van Plateau. Daarbij kwam ook het verzoek om de websiteteksten te schrijven, inclusief SEO.
Website Plateau
Het logo van Plateau Eindhoven, netwerk voor zakelijke dienstverlening
Digital agency team

Kennisbankartikelen PIDZ

Voor PIDZ schrijf ik regelmatig teksten voor de Kennisbank. Dit zijn artikelen gericht op één zoekwoord en thema's die belangrijk zijn voor zzp'ers in de zorg en zorginstellingen.
Kennisbank PIDZ

Cursus als tekstschrijver | Schrijven voor Google

In november 2021 heb ik bij de Nederlandse Verenging van Journalisten de cursus Schrijven voor Google gevolgd bij Geert Poort. Wat is belangrijk en waar moet je op letten? Hij heeft mij via een online training de basisbeginselen geleerd van deze manier van schrijven.
Digital agency team

Ik werken samen met

Wat zeggen opdrachtgevers over mij?

Digital agency team member

Vanuit PIDZ werken we structureel samen met Wout om onze content vorm en inhoud te geven. Deze samenwerking is heel prettig. Wout denkt proactief met ons mee, is helder en duidelijk in zijn communicatie, komt afspraken na en niet onbelangrijk: zijn werk is van goede kwaliteit!

Tom Lemmens, PIDZ

Digital agency team member

Wout reageert en communiceert snel, werkt adequaat en heeft een prettig leesbare stijl van schrijven. Het sterke van hem is het persoonlijke wat hij in zijn verhalen weet weer te geven.

Rob Slaats, Van Maerlant

Hoe kan ik jou helpen?

Samen gaan wij in gesprek om te kijken naar jouw wensen.

Creative Direction door: