Als podcastmakers in twee zinnen.

Voor een goed gesprek maak ik graag tijd. Serieus als het moet, met humor als het kan. De diepte in, dat maakt podcasts zo leuk.

Koffie?
Business woman in digital agency
Businessman in digital agency

Waarom Fassbender Media als podcastmaker

Een podcast nodig? Ik help graag mee met de uitwerking van jouw idee en schuif daarna bij de gast(en) aan voor een goed gesprek. Serieus als het moet, maar de lach is niet ver weg.

Freelance Journalist

Het in gesprek gaan met mensen maakt dit werk zo mooi.

Lees meer!

Tekstschrijver

Ik denk graag met u mee om met het proces te begeleiden en een passend, duidelijk en eerlijk verhaal op papier te krijgen.

Lees meer!

Podcast

Ik help graag mee met de uitwerking van jouw idee en schuif daarna graag bij de gast(en) aan om het onderwerp te bespreken.

Lees meer!

Bedrijfsvideo

Liever het verhaal op beeld in plaats van papier?

Lees meer!

PIDZ Praat

In PIDZ Praat sprak ik maandelijks met een gast over actuele onderwerpen in de zorg en thema's die horen bij het ondernemerschap.
Aflevering PIDZ Praat

YOE Talk

Voor YOE maakte ik regelmatig een podcast over actuele thema’s die passen bij ondernemerschap in de zorg. Scholing, werkdruk of wet- en regelgeving. Niets bleef onbesproken.
Alle afleveringen

Ik werken samen met

Wat zeggen opdrachtgevers over mij?

Digital agency team member

Vanuit PIDZ werken we structureel samen met Wout om onze content vorm en inhoud te geven. Deze samenwerking is heel prettig. Wout denkt proactief met ons mee, is helder en duidelijk in zijn communicatie, komt afspraken na en niet onbelangrijk: zijn werk is van goede kwaliteit!

Tom Lemmens, PIDZ

Digital agency team member

Wout reageert en communiceert snel, werkt adequaat en heeft een prettig leesbare stijl van schrijven. Het sterke van hem is het persoonlijke wat hij in zijn verhalen weet weer te geven.

Rob Slaats, Van Maerlant

Hoe kan ik jou helpen?

Samen gaan wij in gesprek om te kijken naar jouw wensen.

Creative Direction door: